Ook zo benieuwd?

De Koffiemolen is vanaf zaterdag 29 april 10.00 uur open zodat u eindelijk eens een kijkje kunt nemen in de gerestaureerde molen!

De kap zit erop! De molen staat er weer prachtig bij.

Kom ,kijk en geniet elke dag vanaf 10.00 uur geopend. Maandag en dinsdag gesloten!

In de molen serveren wij heerlijke koffie en vers gebak van banketbakkerij Roos uit Bergen.

 

Graag schetsen wij wel voor u een toekomstbeeld.

Met als uitzicht de bloembollenvelden in al hun Hollandse glorie, kunnen gasten van de molen en van restaurant ”Smakelijk” genieten van de heerlijke ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein achter restaurant ”Smakelijk”. Voor de kinderen is er genoeg ruimte om te spelen op het grote terrein rond de molen.

Heerlijk wandelen vanaf “De Koffiemolen” naar de Noordzee, die slechts op circa 1000 meter afstand ligt, behoort ook tot de mogelijkheden.

De unieke sfeer, in een oase van rust, rond de molen is voor velen een stukje nostalgie. Koffiedrinken met gebak, drankjes en hapjes, een wijntje en een borrel. Op ons unieke terras rond de sfeervolle molen is plaats voor circa 70 personen. Binnen in de molen is plaats voor nog eens 30 tot 40 personen. Genieten in de zon of dommel weg onder een parasol. Een prachtige rustige plek waar de vogels fluiten.

“De Koffiemolen” is een uitstekende locatie om uw feest of partij te vieren. Denk hierbij aan uw verjaardagsfeest, trouwerij, een reünie, of condoleance.