Na een paar jaar restaureren is de Koffiemolen weer geopend. Elke donderdag tot en met maandag vanaf 10.00 uur voor koffie met gebak, een lunch en een borrel met een borrelhapje.

De molen is een  mooie sfeervolle ,gezellige ,knusse ruimte om uw verjaardag of bruiloft  te vieren. Of een vergadering ,kraamfeest , ondernemersborrel , condoleance , een vier het leven feestje.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Met als uitzicht de bloembollenvelden in al hun Hollandse glorie, kunnen gasten van de molen en van restaurant ”Smakelijk” genieten van de heerlijke ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein achter restaurant ”Smakelijk”. Voor de kinderen is er genoeg ruimte om te spelen op het grote terrein rond de molen.

Heerlijk wandelen vanaf “De Koffiemolen” naar de Noordzee, die slechts op circa 1000 meter afstand ligt, behoort ook tot de mogelijkheden.

De unieke sfeer, in een oase van rust, rond de molen is voor velen een stukje nostalgie.  . Op ons unieke terras rond de sfeervolle molen is plaats voor circa 70 personen. Binnen in de molen is plaats voor nog eens 30 tot 40 personen. Genieten in de zon of dommel weg onder een parasol. Een prachtige rustige plek waar de vogels fluiten.